fbpx

Tricorona Climate Partner får ny VD

Susanne Häfeli-Hestvik tillträder nu som ny vd för Tricorona Climate Partner. Hon är sedan tidigare bolagets styrelseordförande. Hon är även ett tungt namn inom det affärsdrivna arbetet med att minska klimatpåverkan.

Susanne har bl.a. medverkat till att bygga upp Det Norske Veritas klimattjänster i Asien och Sydamerika, och varit med att granska över tre hundra utsläppsminskande CDM-projekt enligt FNs riktlinjer.

– Tricorona Climate Partner har en unik bredd genom att vi erbjuder allt inom klimatberäkningar, strategier och utsläppsminskande projekt. Tillsammans med personal och kunder vill jag vidareutveckla det, säger Susanne Häfeli-Hestvik.

Tricorona Climate Partner får samtidigt en ny säljchef genom Frank Larsgård, med 13 års erfarenhet inom el- och CDM-marknaden.

– Alltfler företag ser konkurrensfördelar med att ta ledningen i omställningen till ett klimatsmartare samhälle. Vi är en strategisk partner i detta arbete och kommer att fortsätta utveckla nya tjänster som svarar mot kundernas framtida behov, säger Frank Larsgård.

Tricorona Climate Partner grundades för sex år sedan av Per Egstam. Under hans ledning har företaget vuxit till en verksamhet med mångmiljonomsättning och ett mycket starkt varumärke. Per finns fortsatt med i företaget som Senior Advisor.