fbpx
Select Page

Första konferensen i Stockholm City som klimatkompenserar

Best Western Kom Hotel Stockholm är den första konferensen i Stockholm City som klimatkompenserar, här berättar vi mer.

Best Western Kom Hotel Stockholm är ett svanenmärkt hotell med konferensanläggning och vill självklart ta ansvar för sina koldioxidutsläpp och bidra till en mer hållbar värld. De vill ha ett gott grönt samvete och hoppas även på att deras gäster väljer att bo och konferera hos dem tack vare det.

Best Western Kom Hotel Stockholms initiativ är dels deras Svanencertifiering men även deras samarbete med oss på Tricorona Climate Partner. På konferensavdelningen står de själva för kostnaden av sina koldioxidutsläpp och på login kan gästerna själva välja att ta ansvar och klimatkompensera sitt boende. Årligen går de igenom en kvalitetskontroll för att kunna förlänga Svanencertifikatet och de jobbar ständigt för att förbättra sig själva i sitt miljöarbete.

– Det faktum att Tricorona Climate Partner har FN i ryggen gör det tryggt för oss och vi vet att pengarna hamnar rätt, säger konferenschef Sarah Grann på Best Western Kom Hotel Stockholm

Vill ni också börja jobba med klimatet?