fbpx
Välj en sida

Årets julklapp är klimatneutral

Är ni, precis som vi, trötta på all onödig konsumtion kring juletid? En anställd i Sverige står i snitt för en klimatpåverkan om 5 ton CO2e per år*. Varför inte satsa på en hållbar julklapp i år och klimatkompensera era anställda? Ett perfekt sätt att skapa stolta medarbetare och visa omtanke för vår planet!

Idag är 80% av all energi fossilbaserad och genom att klimatkompensera är ni med och påskyndar omställningen till förnybart. Alla anställda får dessutom ett certifikat på klimatkompenseringen och ett klistermärke.

Clarion Hotel
Pris per anställd

Solenergi i Indien – CDM Gold Standard
5 ton: 900 kr exkl moms

Så går ni tillväga för att köpa en hållbar julklapp till era anställda
  1. Maila hur många anställda ni vill klimatkompensera för till info@tricorona.se eller via kontaktformulär
  2. Vi skickar klistermärke + certifikat för samtliga anställda
  3. Färdigt att överlämnas som julklapp till anställda!
*Snittet är baserat på Medianvärde från hundratals klimatredovisningar som Tricorona genomfört. Vi hjälper gärna till med mer fullständiga beräkningar. För att ni externt ska kunna kommunicera att ni är klimatneutrala är klimatredovisning steg 1.

    Vill du köpa en klimatneutral julklapp? 

    Sv En