fbpx
Select Page

Vår leveransprocess för klimatkompensation 

Order

När ni bestämt er för att klimatkompensera och bestämt er för vilket eller vilka projekt ni önskar kompensera genom (dvs. finansiera) meddelar ni oss det.

Faktura och certifikat

Om kolrediterna redan för-finansierats av oss finns dessa på vårt egna lager så kan vår leverans garanteras och vi kan därför skicka er fakturan och ett certifikat.

Vid de fall volymerna inte finns på vårt lager måste vi först säkerställa vår leveranskapacitet med projektutvecklaren innan vi med trygghet kan skicka ut faktura och certifikat.

I samband med att vi skickar ut fakturan reserverar vi rätt antal kolkrediter från projektet.

Makulering

När vi väl fått betalningen (vanligtvis inom 30 dagar) kan vi fullfölja vår del av uppdraget  – Makuleringen. Detta är det slutliga beviset som ni får på att er klimatnytta har levererats och vi fullföljt vårt uppdrag. Vanligtvis summerar vi ihop en månads samtliga beställningar från ett projekt och genomför makuleringen. Om ni önskar ett unikt makuleringsbevis bör ni meddela detta till oss innan denna del i processen. 

Publicering av makuleringsintyg

1-2 månader efter att vi mottagit er betalning publicerar vi all makulering vi gör. Detta är kopplat till ert respektive fakturanummer och ordernummer. Önskar ni exkluderas från denna publicering måste ni meddela oss. 

Kontakta oss om du har frågor!

08-506 88 500

info@tricorona.se

Tricorona Climate Partner AB
Vasagatan 28
111 20 Stockholm, Sweden

Org.nummer 556504-9862