fbpx

Utbildningar

Som experter inom klimatområdet är vår kunskap så mycket mer värd om vi får nöjet att sprida den till er än om vi bara håller den för oss själva!

Våra utbildningar utgår från de behov som finns inom just er organisation. Vi genomför grundläggande likväl som djupare och ämnesspecifika utbildningar som kan anpassas till er bransch och de utmaningar ni står inför. Vi genomför både interaktiva utbildningar och föreläsningsbaserade utbildningar och anpassar omfattningen beroende på vad som i slutändan blir bäst hos er. 

Många möjligheter, med andra ord! För att det ska bli så bra för er som möjligt.

Lär dig beräkna enligt GHG-protokollet

Vår mest köpta kurs, läs mer om kursinnehållet här. Att beräkna klimatpåverkan är första steget i verksamhetens klimatarbete och är en förutsättning för att ni ska ha ett framgångsrikt och effektivt klimatarbete. Den här kursen introducerar er till verktygen för att kunna initiera, sätta ramar, ta fram mål, och skapa en handlingsplan för verksamhetens klimatarbete. Utbildningen utgår från GHG-protokollet.

PRIS: På förfrågan

Inspirationsföreläsning om klimatet

Under en 45 minuter lång föreläsning går vi igenom vad klimatförändringarna är och går igenom några vanliga klimatmyter. Syftet är att inspirera och få era medarbetare att förstå att ni har allt att vinna på att bli mer klimatsmarta! Föreläsningen anpassas till viss mån utefter kunskapsnivå och önskemål från er.

PRIS: 6 995 SEK exkl. moms

Klimatkommunikation

I denna föreläsning presenterar vi hur ni kan kommunicera verksamhetens klimatarbete på bästa sätt. Vi går igenom trender, goda exempel och fallgropar samt vad ni bör tänka på i er klimatkommunikation för att undvika ”green washing”. Föreläsningen är ca. 45 minuter lång och kan arrangeras både i form av en föreläsning eller i en aktiv workshop.

PRIS: 6 995 SEK exkl. moms

Vad önskar ni? 

Vill ni lära er om hur klimatkompensation fungerar? Eller önskar ni ha en mer interaktiv föreläsning gällande klimatfrågor? Oavsett vad det är så anpassar och utformar vi föreläsningen eller utbildningen utefter era önskemål och verksamhet. Hör av er med era idéer och önskemål!

PRIS: På förfrågan

Aktuella utbildningar

Webinar
Kostnadsfritt 

Kommunicera era klimatinitiativ rätt 

27 maj

Anmäl dig här

Webinar
Kostnadsfritt 

Kommunicera era klimatinitiativ rätt 

25 maj

Anmäl dig här

Utbildning online
3900 SEK ex. moms 

Klimatberäkna enligt GHG-protokollet 

18 maj

Anmäl dig här

Vill du boka en utbildning?