fbpx
Select Page

Utbildningar

Som experter inom klimatområdet är vår kunskap så mycket mer värd om vi får nöjet att sprida den till er. 

Våra utbildningar utgår från de behov som finns inom just er organisation. Vi genomför grundläggande likväl som djupare och ämnesspecifika utbildningar som kan anpassas till er bransch och de utmaningar ni står inför. Vi genomför både interaktiva utbildningar och föreläsningsbaserade utbildningar och anpassar omfattningen beroende på vad som blir bäst för er. 

Lär dig beräkna enligt GHG-protokollet

Vår mest köpta kurs, läs mer om kursinnehållet här. Att beräkna klimatpåverkan är första steget i verksamhetens klimatarbete. Den här kursen introducerar er till verktygen för att kunna initiera, sätta ramar, ta fram mål, och skapa en handlingsplan för verksamhetens klimatarbete. Utbildningen utgår från GHG-protokollet. 

PRIS för företag eller grupper: Halvdag 44 900 SEK exkl. moms, heldag 64 900 SEK exkl. moms. Vi kommer och håller utbildningen exklusivt för just er. 

PRIS för enskilda anställda: Vill ni skicka enskilda anställda på kurs erbjuder vi regelbundet öppna utbildningar både fysiskt och digitalt. Digital halvdagsutbildning kostar 3900 SEK exkl. moms per anställd, fysisk heldagsutbildning 7900 SEK exkl. moms per anställd. 

Inspirationsföreläsning om klimatet

Under en 45 minuter lång föreläsning går vi igenom vad klimatförändringarna är och går igenom några vanliga klimatmyter. Syftet är att inspirera och få era medarbetare att förstå att ni har allt att vinna på att bli mer klimatsmarta! Föreläsningen anpassas till viss mån utefter kunskapsnivå och önskemål från er.

PRIS för hela företag eller grupper: 6 900 SEK exkl. moms

Klimatkommunikation

I denna föreläsning presenterar vi hur ni kan kommunicera verksamhetens klimatarbete på bästa sätt. Vi går igenom trender, goda exempel och fallgropar samt vad ni bör tänka på i er klimatkommunikation för att undvika ”green washing”. Föreläsningen är ca. 45 minuter lång och kan arrangeras både i form av en föreläsning eller i en aktiv workshop.

PRIS för hela företag eller grupper: 6 900 SEK exkl. moms

Vad önskar ni? 

Vill ni lära er om hur klimatkompensation fungerar? Eller önskar ni ha en mer interaktiv föreläsning gällande klimatfrågor? Oavsett vad det är så anpassar och utformar vi föreläsningen eller utbildningen utefter era önskemål och verksamhet. Hör av er med era idéer och önskemål!

PRIS: På förfrågan

Aktuella utbildningar

Webinar, kostnadsfritt

Så fungerar Direct Air Capture

25 januari 

Anmäl dig här

Webinar, kostnadsfritt

Så blir ni klimatneutrala

8 februari

Anmäl dig här

Webinar, kostnadsfritt

Klimatpsykologi 

22 februari

Anmäl dig här

Webinar, kostnadsfritt

Så sätter ni ett Science Based Target

3 mars

Anmäl dig här

Webinar, kostnadsfritt

Så fungerar klimatkompensation

15 mars

Anmäl dig här

Online, heldag

Klimatberäkna enligt GHG-protokollet

5900 kr ex. moms

29 mars 

Anmäl dig här

Öppet hus online, kostnadsfritt

Fråga en klimatanalytiker

5 april

Anmäl dig här

Online, halvdag

Klimatkommunikation

3900 kr ex. moms

26 april

Anmäl dig här

Vill du boka en utbildning?